HOE WERKEN WIJ?

Bij GK Creations weet u waar u aan toe bent. Onze werkwijze is helder en duidelijk.
We vinden goed overleg belangrijk en uw wensen staan altijd bij ons voorop.We werken met
duidelijke prijsafspraken vooraf, zodat u tijdens of na de uitvoering niet voor verrassingen
komt te staan.

BRAINSTORMING

De eerste fase is het opzetten van uw eisen- en wensenpakket. Kom gerust met uw eigen idee. Dat kan een foto of schets zijn of uw fantasie uitgelegd in woorden. Tijdens een oriëntatiegesprek stellen we vast wat de maten van uw meubel worden en we zoeken uit welke materialen we gaan gebruiken. Ook stellen we een richtprijs vast. Dit alles doen we op locatie of bij ons in de werkplaats.

ONTWERP

Als u akkoord ben met de richtprijs, gaan we over naar de tweede fase. Aan de hand van uw persoonlijke eisen- en wensenpakket, zetten we een eerste ontwerp op. Vervolgens berekenen we voor u een budgetteringsprijs. Indien u akkoord bent, maken we een zeer gedetailleerd 3D-ontwerp. In overleg met u wordt dit ontwerp aangepast totdat u er volledig tevreden mee bent.

REALISATIE

Als het ontwerp is vastgesteld, voeren we de opdracht volgens het ontwerp uit. Gedurende dit hele proces, heeft u te maken met één vast aanspreekpunt. Bent u nieuwsgierig en wilt u de voortgang van uw meubel bekijken, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we een afspraak en kunt u langskomen bij ons in de werkplaats. Zowel het transport als de montage voeren we zelf uit.