Winkelinterieur | gkcreations.nl

WAT WE BIEDEN

Een bedrijf met ontwerpers, interieurstylisten
en vakmensen die projecten realiseren voor
particulieren en bedrijven.

Bij ons staat eerlijk vakmanschap en hart voor ons werk centraal in al onze ontwerpen. Alles kan op maat gemaakt worden en ieder meubel is anders. U bepaalt zelf hoe uw meubel eruit komt te zien. Daar helpen we u uiteraard graag bij. We houden rekening met uw specifieke wensen en we vertalen ons advies in functionele en exclusieve ontwerpen. We zijn uniek, onderscheidend en hebben oog voor detail. Tijdens het ontwerp en de uitvoering heeft u te maken met één vast aanspreekpunt. Goed overleg, afstemming en informatie-uitwisseling staan bij ons voorop. Dat is wat wij belangrijk vinden in het aanbieden van maatwerk. Met als resultaat: korte lijnen en heldere communicatie.

Alles wat we doen is uiteindelijk gericht op één doel: uw wensen tot in detail waarmaken.

PARTICULIER

Of het nu gaat om een uniek op maat gemaakt meubelstuk, juist dat ene interieur of kantoor aan huis; geen opdracht is te klein of te groot. Bij ons kunt u terecht voor unieke meubels en interieurs gericht op uw eigen specifieke wensen, in allerlei soorten woonstijlen: van stijlvol tot vintage, van modern tot industrieel, van design tot landelijk en van brocante tot Deens. Wij ontwerpen meubels die passen bij uw persoonlijke wensen en gebruikersbehoefte. Vertel ons uw wensen en wij ontwerpen een interieur waarin ú zich thuis voelt.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

ZAKELIJK

Van de ontwerpfase tot aan de complete productie en montage; uw project is bij ons in goede handen! Of het nu gaat om de inrichting van een nieuw bedrijfspand of het opknappen van een bestaand pand; ook voor de zakelijke markt zijn wij volledig ingericht en kunnen wij in uw huisstijl alle soorten meubelen en interieurs leveren waar u naar op zoek bent. Met onze moderne productie techniek, persoonlijke aanpak en hoge standaarden op het gebied van kwaliteit, bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat.
Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder om uw idee tot uitvoering te brengen.